Om oss

Vi som jobbar här

Laura

Efter flera år inom vården som undersköterska sadlade jag om och utbildade mig i medicinsk fotvård.
Skaffade en fotvårdsklinik och började en ny verksamhet. Under dom första åren jobbade jag parallellt på KS endokrinologen med diabetespatienternas fotproblem. Att få förståelse och utveckling inom anatomi och fysiologi utbildade jag mig till massör på Naprapathögskolan.
Det ena leder till det andra och lasern fångade intresset. På Medicinska kursforumet skaffade jag kunskaperna och licensen för att arbeta med laser. Laserbehandlingar är bra komplement i fotvården. Har även yrkesutbildning KFÖ (kombinerad fysikalisk ödemterapi). Alla dessa utbildningar gränsar till fotvården och har utvecklad mig som fotvårdare. Verksamheten har vuxit men målet är det samma nämligen att erbjuda professionella fotvårdstjänster till våra kunder.

Nipphan

Min yrkeskarriär startade jag som undersköterska i äldreomsorgen i Stockholm 2007. Efter 5 år ville jag utbilda mig vidare. Skaffade examen från Gildaskolan. Internationell Cidesco certifiering för hudterapi. Efter det utbildade jag mig på Axelsons Gymnastiska Institut till Medicinsk fotterapeut. Det som blev mitt bästa yrke! Några år i yrket valde jag vidareutbildning i fotsjukvård. Har varit anställt hos Footcare by Laura snart tre år! Mitt mål är att kontinuerligt utvecklas inom medicinsk fotvård och fotsjukvård för att kunna erbjuda det bästa möjliga inom professionella fotvårdtjänster.

AiLada

Jag gick samhällskunskap, internationell linje på Danderyds Gymnasium. Efter gymnasium skaffade jag tolkutbildning. Efter studier i retorik vid Universitetet och några år i arbetslivet började tanken om fotvårdsyrket bli klar för mig! Utbildade mig på Axelsons Gymnastiska Institut till Medicinsk Fotvårdare. För att få fördjupade kunskaper med tanke på fotsjukvård utbildade jag mig till undersköterska. Efter utbildningen arbetade jag med fotvård dryga tre år. Sedan juni 2020 började jag anställningen på Footcare by Laura. Inriktning Fotsjukvård och medicinsk fotvård. Nya utmaningar varje dag för att kunna erbjuda professionella fotvårdstjänster till våra kunder och patienter.